آشنایی با تمام نسخه های ویندوز
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمديد من عباس طهماسبي دانشجو رشته كامپيوتر هستم و هدف من از اين وبلاگ اين است كه شما بتوانيد مقالات و ترفند هاي كامپيوتر را به راحتي براي خود كپي كنيد و استفاده كنيد.



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 25
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 29
بازدید ماه : 163
بازدید کل : 31636
تعداد مطالب : 121
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

سیستم عامل و ترفند ها
شنبه 4 آذر 1391برچسب:, :: 19:21 ::  نويسنده : عباس طهماسبي
 

آشنایی با تمام نسخه های ویندوز

سیستم عامل داس یاMS DOS سیستم عامل دیسکی میکروسافت می باشد . که بعد از تکامل آن و مورد استقبال قرار گرفتن میکروسافت نسخه های بعدی و همچنین بدنبال آن سیستم عامل ویندوز را ارائه نمود که تا نسخه Win 3.11 ادامه داشت که قابل ذکر است که نسخه های آفیس هم ازهمین ویندوز 3.11 شروع به تکامل پیدا کرد و تا کنون پیش رفته.

● سیستم عامل ویندوز Windows :
سیستم عاملی که شرکت میکروسافت در سال 1983  آن را به جهانیان معرفی کرد.

ویندوز یک محیط گرافیکی چند وظیفه ای است که در کامپیوترهای مبتنی بر داس اجرا می شود ویندوز در کامپیوترهای رومیزی , ایستگاههای کاری , سرویس دهنده های شبکه اجرا می شود . این سیستم عامل یک رابط گرافیکی استاندارد بر اساس منوهای کشویی , ناحیه های پنجره مانند , و یک وسیله اشاره ای مثل ماوس را فراهم می کند .

در ادامه به معرفی انواع سیستم عاملهای ویندوزمی پردازیم .

● Windows 95 ویندوز 95 :
سیستم عاملی با رابط گرافیکی برای پردازنده های 80386 و بالاتر که شرکت مایکروسافت آن را  در سال 1995 عرضه نمود .

ویندوز 95 برای سازگاری با نسخه های قبل می تواند نرم افزار داس را نیز اجرا کند . نام فایل ها در این سیستم عامل می تواند 255 کاراکتر باشد و استفاده از نقطه و فاصله نیز در نام ها مجاز است . این سیستم عامل از روش Plug and Play برای نصب و پیکربندی سخت افزار استفاده می نماید و می تواند به شبکه های ویندوز , نت ور و یونیکس دستیابی داشته باشد . کمترین امکانات لازم برای ویندوز 95 عبارتند از یک پردازنده 80386 با 4 مگابایت حافظه

● Windows 98– ویندوز 98:
سیستم عامل با رایط گرافیکی برای پردازنده های i486 و بالاتر که میکروسافت در سال 1998 عرضه نمود . ویندوز 98 که براساس ویندوز 95 بنا شده است رابط پیشرفته تری فراهم می کند . با وجود Active Desktop , ویندوز 98 قابلیت اتصال به اینترنت را فراهم نموده و امکان دستیابی به فایلهای دور را به گونه ای فراهم می کند که گویی بر روی دیسک سخت هستند . این سیستم عامل از USB , IEEE 1394 , پورتهای AGP کارتهای تنظیم تلویزیون , و گرداننده های DVD چندین مودم , و چندین مانیتور پشتیبانی می کند .

● Windows 9x چیست ؟
شاید تابحال به این مطلب فکر کرده باشید که ویندوز 9x همان ویندوز 98 است که البته این طور نیست در واقع منظوراین است که: " معماریی که ویندوزهای 95 و 98 بر اساس آن آماده شده اند "

● Windows 2000 ویندوز 2000 :
سیستم عاملی متعلق به شرکت میکروسافت که پس از ویندوز NT یک سیستم عامل 32 بیتی چند وظیفه ای وmultithreaded است .

سیستم عامل ویندوز 2000 که به صورت نگارشهای دسک تاپ وسرویس دهنده پیاده سازی شده است , به طور کلی بر اساس ادعاهای میکروسافت بر سهولت استفاده , شبکه سازی , مدیریت , قابلیت اطمینان , مقیاس پذیری وامنیت (که هیچ کدام از نرم افزارهای مایکروسافت ندارند) تاکید دارد .

● توضیحی در باره thread :

1)  در برنامه سازی به فرآیندی گفته می شود که بخشی از فرآیند بزرگتر یا برنامه است . (برای برنامه نویسها)

2) در ساختارهای داده ای درختگونه به نشانه رویی گفته می شود که مشخص کننده گره والد است و پیمایش درخت را آسان می کند .

3)  در پست الکترونیکی و گروههای خبری اینترنت به مجموعه ای از پیامها و پاسخهای مربوط به یک موضوع خاص گفته می شود .

● multithreading :
به اجرا متوالی و سریع چند فرآیند در یک برنامه . البته در پردازش داده ها به روشی گفته می شود که در آن تمام گره های یک ساختار درختگونه نشانه روهایی دارند که به گره های بالاتر اشاره می کند , و در نتیجه پیمایش درخت به شکل بهتری صورت می گیرد .

و بالاخره multithreaded application برنامه ای است که قادر است همزمان بیش از یک thread برنامه را اجرا کند .

● Windows 2000 Advanced Server :
سرویس دهنده شبکه میکروسافت برای سازمانهای بزرگتر می باشد . این سرویس دهنده که به عنوان جایگزین Win NT 4.0 Enterprise Edition طراحی شده است , از SMP چهار طرفه , حافظه های فیزیکی بزرگ , و کارهای بانک اطلاعاتی حجیم پشتیبانی می کند .

SMP: نوعی معماری کامپیوتر که چند پردازنده حافظه ای را به اشتراک می گذارند که حاوی یک نسخه از سیستم عامل , یک نسخه از هریک از برنامه های کاربردی در دست اجرا , و یک نسخه از داده هاست

● Windows 2000 Datacenter Server :
سرویس دهنده شبکه میکروسافت برای سازمانهای بزرگتر است . این سرویس دهنده به عنوان قدرتمند ترین سیستم عامل سرویس دهنده مایکروسافت به شمار می آید

از SMP شانزده طرفه و حداکثر 64 گیگابایت حافظه فیزیکی پشتیبانی می کند (بسته به معماری سیستم ) این سرویس دهنده برای مخزن های داده ای بزرگ , تحلیل های اقتصادی آماری , شبیه سازی های علمی و مهندسی , OLTP و ترکیب پروجکت ها بهینه شده است .

● Windows 2000 Professional :
سیستم عامل دسک تاپ اصلی میکروسافت برای تمام کارهاست . این سیستم عامل که به عنوان جایگزین Win NT Workstation 4.0 , که بسیاری از اشخاص امروزه به عنوان سیستم عامل دسک تاپ استاندارد به کار می برند طراحی شده است و براساس هسته اصلی NT 4.0 (kernel) بنا شده است . این سیستم عامل دارای قابلیت های امنیتی بالا و کارایی بهتر است .

● Windows 2000 Server :
سرویس دهنده شبکه میکروسافت که برای کارهای کوچک تا متوسط ساخته شده است . این سرویس دهنده که بعنوان جایگزین Win NT 4.0 Server طراحی شده است قابلیتهای پیشرفته تری دارد و از سیستم های جدیدی که از SMP دوطرفه استفاده می کنند پشتیبانی می نماید .

● Windows CE :
یک سیستم عامل کوچک که میکروسافت برای کامپیوترهای شخصی دستی وکوچک طراحی نموده و در سیستم هایی چون AutoPC گنجانده شده است .

ویندوز CE , که رابط گرافیکی آن مشابه رابط گزافیکی ویندوزx 9 و NT است , نسخه کوچکی از برخی از برنامه های کاربردی میکروسافت , از جمله اکسل word

اینترنت اکسپلورر Schedule و یک سرویس گیرنده پست الکترونیکی را در خود دارد .

● Windows Me:
سیستم عامل ویندوز ملنبوم که در سال 2000 عرضه شد و نسخه ارتقا یافته ویندوز 95 یا ویندوز 98 به شمار می آید و برای کاربران خانگی طراحی شده است .

ویندوز Me خصوصیات بهبود یافته ای برای کاربران خانگی داشت که از آن جمله می توان به اشتراک و مدیریت آسانتر عکسها , صدا و تصاویر دیجیتال , قابلیتهای پیشرفته ایجاد شبکه های خانگی , دستیابی به اینترنت با پشتیبانی از اتصالات دارای پهنای باند بالا , ابزارهای ارتباطی مختلف برای اینترنت و بازیهای online اشاره نمود .

● Windows NT :
سیستم عاملی که میکروسافت در سال 1993 عرضه نمود . سیستم عامل NT پیشرفته ترین عضو خانواده سیستم عاملهای میکروسافت NT است یک سیستم عامل کامل با رابط گرافیکی توکار است . همچنین , NT یک سیستم عامل 32 بیتی multitaskin یا همان چند وظیفه ای است که برخی خصوصبات آن عبارتند از کاربرد در شبکه , چند پردازشی متقارن , چند وظیفه ای و امنیت . این سیستم عامل را می توان در محیطهای سخت افزاری گوناگون اجرا نمود .

از جمله محیطهایی که از ریزپردازنده های اینتل 80386 i486 و پنتیوم و ریز پردازنده های MIPS استفاده می کنند NT درکامپیتر های چند پردازنده ای نیز قابل اجراست .

ویندوز NT از حداکثر 4 گیگا بایت حافظه مجازی پشتیبانی می کند ومی تواند برنامه های کاربردی داس( POSIX و OS/2 مد کاراکتری) را نیز اجرا کند .

● Windows NT Advanced Server :
نسخه پیشرفته ای از ویندوز NT که امنیت و مدیریت شبکه متمرکز را بر اساس حوزه فراهم می کند . این نسخه همچنین خواصی مثل mirroring و اتصال پذیری اضافی برای مقابله با خرابیهای دیسک سخت دارد .

● Windows NT Embedded :
نگارشی از سیستم عامل ویندوز NT میکروسافت می باشد که برای وسایل و محصولاتی طراحی شده است که دارای سیستم های درونی گنجانده شده هستند . این نگارش که در سال 1999 عرضه شده است برای وسایل متوسط تا سطح بالا از جمله دستگاههای فتوکپی بسیار سریع مانیتور بیماران PBX ها و ترمینال های فروش در نظر گرفته شده است . استفاده بدون صفحه کلید ماوس یا نمایشگر استفاده بدون دیسک و حتی ساختار مدیریت از راه دور , از جمله خصوصیات این سیستم عامل می باشند .

● Windows Xp :
یکی از اعضای خانواده سیستم عاملهای ویندوز میکروسافت که امروزه حتی کسانی که با کامپیوتر آشنایی ندارند نام آن را بخوبی می شناسند . و به سال 2001 در دو نگارش عرضه شد:

نگارش Home برای استفاده خانگی و نگارش Professional برای کارهای پیشرفته خانگی شرکتها و سازمانهای بزرگتر .

طراحی بصری (Visual) که جستجو و پیمایش را ساده کرده است , مدیریت پیشرفته فایلها قابلیتهای رسانه ای و انتشار وب سیستم های پیشرفته ای برای نصب و ترمیم و همچنین خصوصیات پیشرفته ای برای کارهای کامپیوتری بسیار , از جمله خصوصیات ویندوزهای خانواده Xp هستند .

 Windows vista:

این نسخه  ویندوز که در سال 2007 رسما معرفی شد. ولی  با وجود زیبایی آن به علت باگ ها و حفره های متعدد هیچ گاه موفقیتی به دست نیاورد تا مایکروسافت تلاش کند تمام ناکامی های  این ویندوز را با انتشار ویندوز 7 به فراموشی بسپارد.

 Windows 7:

آخرین نسخه انتشار یافته  ویندوز که تمامی اشکالات ویندوز ویستا را برطرف کرد و به عنوان یکی از برترین نسخه های ویندوز خود را معرفی نمود.این نسخه از ویندوز از قابلیت های متعددی استفاده می کند.مانند پشتیبانی از دایرکت ایکس 11،پشتیبانی از دو کارت گرافیک همزمان از دو شرکت مختلف،قابلیت شناخت اتوماتیک سخت افزار ها بدون نصب درایور ها و ... این  ویژگی های قابل توجه  ویندوز 7 را تبدیل به یکی از محبوب ترین نسخه های  ویندوز تبدیل کرد.این نسخه از ویندوز در ویرایش های مختلفی عرضه شده است و تا سال 2012 جای خود را به ویندوز 8 خواهد داد.

 ● لینوکس یا ویندوز: کدام ارزانتر تمام می شوند؟
مایکروسافت می گوید تحقیقات موسسات بی طرف نشان می دهد ویندوز هزینه تمام شده کمتری نسبت به لینوکس دارد. مایکروسافت شواهدی را ارایه می دهد که از سه محور لینوکس را هدف قرار می دهند. محور اول : پیاده سازی ویندوز هزینه تمام شده کمتری نسبت به ویندوز دارد.محور دوم: ویندوز 2000 سرور بسیار ارزان تر از یک مین فریم لینوکس است و محور سوم این که برنامه نویسی تحت پلتفرم دات نت 25 در صد از راه حل های مبتنی بر J2EE/Linux است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
   
 
 

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس